Over mij

Met meer dan 20 jaar werkervaring, ben ik een ervaren psycholoog, coach, trainer, supervisor en intervisor. Ik begeleid volwassenen (vanaf 18 jaar) en ouderen in Leiden en omstreken.

Mijn opleiding tot psycholoog volgde ik aan de Universiteit van Leiden. Later specialiseerde ik mij in vier jaar tot BIG geregistreerd psychotherapeut. Mijn BIG registratie liep tot 1-1-2023, sindsdien ben ik ‘psychotherapeut niet praktiserend’. 

Als psycholoog en psychotherapeut werkte ik bij instellingen voor Geestelijke Gezondheidszorg en in mijn eigen psychotherapiepraktijk. In 2021 ging ik met sabbatical; ik was al een tijdje niet zo gelukkig meer in mijn werk. Ik was nieuwsgierig of ik na verloop van tijd weer de behoefte zou voelen om terug te keren in de GGZ of wellicht iets anders zou willen gaan doen.

Tijdens mijn sabbatical ontdekte ik dat graag mensen wilde blijven begeleiden en de stap om los te komen van het GGZ systeem bleek voor mij de juiste; met veel plezier blies ik mijn praktijk nieuw leven in, buiten de GGZ.

Ik volgde een aantal mooie opleidingen: bij Gentleminds – Instituut voor Mindfulness & Compassie, werd ik opgeleid tot ‘Begeleider Mindfulness Verdiepen & Mindful Communiceren’, bij Blankestijn & Partners volgde ik de Post HBO opleiding tot trainer en bij het CSR Centrum leerde ik mensen met stress- en burn-outklachten begeleiden via de CSR-methode. 

Ook werk ik anderhalve dag per week als Praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk in Leiden.

In welke rol ik ook werkzaam ben, ik begeleid mijn cliënten iedere dag met veel plezier en toewijding!

Wil je meer lezen over mijn werkervaring en scholing? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.

Neline Kramer psycholoog coach Leiden

Neline Kramer
info@nelinekramer.nl
+31 6 28 33 10 88
Leiden

Een kopie van de privacy verklaring is op te vragen bij Neline Kramer.