Individuele begeleiding & coaching – Hoe werkt het?

 

Waarmee kun je terecht? Lees er hier meer over.

Aanmelding / verwijsbrief

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig. Je kunt je aanmelden door contact met mij op te nemen (mail, app, telefoon, contactformulier op deze website). We maken dan een afspraak voor een online of telefonisch kennismakingsgesprek.

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek (online/telefonisch) bespreken we wat er aan de hand is en wat jouw hulpvraag is. Ik zal een inschatting maken of je bij mij aan het juiste adres bent. Bij voldoende klik over en weer maken we een plan voor het vervolg.

Vervolgafspraken

Het lukt van mijn kant meestal wel om binnen 1 tot 3 weken de eerste afspraak in te plannen. De sessies vinden bij voorkeur fysiek plaats in Leiden en duren meestal 60 of 90 minuten. Kortere sessies zijn eventueel ook bespreekbaar. Afspreken via beeldbellen is eventueel ook mogelijk.

Contact opnemen

Wil je graag kennismaken? Neem contact met mij op (mail, app, telefoon, contactformulier op deze website) en ik zal vervolgens een aantal data en tijden voorstellen waarop we kunnen beeldbellen. Voor deze kennismaking breng ik geen kosten in rekening.

Wachttijd

De wachttijd voor een kennismaking is doorgaans niet langer dan 2 weken. (Bijgewerkt juni 2023) De kennismaking kan telefonisch plaatsvinden wanneer beeldbellen niet mogelijk is.

Tarief particulier

  • €95,00 voor een sessie van 60 minuten
  • €142, 50 voor een sessie van 90 minuten
  • Er wordt geen btw berekend
  • De begeleiding wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Werkgevers willen de trajecten regelmatig wel vergoeden.

Tarief zakelijk

 • In geval de werkgever betaalt maak ik een offerte op maat
 • Er wordt geen btw berekend

 

Heb je vragen over de vergoeding? Stuur mij een bericht of bel gerust!

 

Neline Kramer
info@nelinekramer.nl
+31 6 28 33 10 88
Leiden

Een kopie van de privacy verklaring is op te vragen bij Neline Kramer.