Stress- & burn-out coaching

Je bent van harte welkom voor begeleiding bij klachten van overbelasting, stress en burn-out. Ik ben als psycholoog en coach specialistisch opgeleid in de Chronische Stress Reversal-methode (CSR methode). Zie voor meer informatie het CSR Expertisecentrum stress & veerkracht. Mindfulness zal, in overleg met jou, waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in de begeleiding.

Naast ervaring met klachten van overbelasting, stress en burn-out, heb ik ruimschoots ervaring met allerlei andere klachtgebieden; ik werk inmiddels zo’n 20 jaar als psycholoog en coach. Deze werkervaring zorgt ervoor dat ik zowel bij het onderzoek naar jouw klachten als in de begeleiding goed mee kan denken over wat er speelt en wat er nodig is. We kijken vooral ook goed naar wat bij jou past.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mijn werkwijze en achtergrond. Je kunt ook mijn LinkedIn profiel bekijken.

Kosten: de kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Werkgevers willen de kosten vaak wel vergoeden. Ik maak een offerte op maat.

Wachttijd: een kosteloze kennismaking (meestal online) kan vaak binnen 2 weken gepland worden. De begeleiding kan vaak snel daarna van start gaan.

Neem gerust contact  op als je meer informatie wenst.

Juli 2023 – aan deze pagina wordt regelmatig gewerkt.

Neline Kramer
info@nelinekramer.nl
+31 6 28 33 10 88
Leiden

Een kopie van de privacy verklaring is op te vragen bij Neline Kramer.